(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme asiakkaallemme monitoimiosaajaa varastolle.

Työ sisältää erilaisia varaston tehtäviä kuten tavaran vastaanottamista, purkua, keräilyä ja pakkaamista sekä lähettämistä. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa. Lisäksi hakijalta vaaditaan organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus vastaavista tehtävistä on suotavaa, mutta ei välttämätöntä. Eduksi katsotaan osaaminen logistiikan tiedonhallintajärjestelmistä.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa tähdäten pitkäaikaiseen työsuhteeseen yrityksen omilla kirjoilla. Arvostamme valmiutta vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuun aikana. Laita hakemus heti tulemaan, jos olet täysi-ikäinen, reipas ja motivoitunut tekijä. Tarjoamme mukavan ja modernin työympäristön motivoituneille työntekijöille!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Rekrytointivastaava Tea Södö p. 044 - 412 4782

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.