(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Franke Finland Oy on Naarajärvellä, Pieksämäellä, toimiva yritys, joka valmistaa ja myy keittiö- ja saniteettitilojen altaita, pesupöytiä, hanoja sekä liesikupuja. Samassa tehtaassa valmistetaan myös sisaryrityksen Franke Medical Oy:n toimesta terveydenhuollossa käytettäviä pesu- ja desinfiontikoneita.

Yrityksien kokonaisliikevaihto v.2018 oli n. 22 M€ ja henkilöstön lukumäärä 105.

Franke Finland Oy kuuluu Sveitsiläiseen Franke Group konserniin, joka on maailman johtavia yrityksiä niin kodin kuin julkisten keittiöiden ja saniteettitilojen kalustamisessa.

Konsernin liikevaihto v. 2018 oli 2,1 mrd Sveitsin Frangia ja työntekijöitä n. 9000 yhteensä 68 yhtiössä eri puolilla maailmaa.

Haemme nyt Franke Finland Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Naarajärven tuotantoyksikköön.

Varastotyöntekijän tehtävät sisältävät tehtaiden sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, saapuvan tavaran vastaanottoa, keräilyä, hyllystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Toivomme hakijalta alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta varastotyöstä.
Valintasi eduksi Franke Finland Oy näkee myös tuntemuksen sekä kokemuksen SAP:n sekä Leanin periaatteiden osalta. Myös englanninkielen taito ja trukilla ajotaito olisi suotavaa tehtävän hoidossa.

Työ on päivävuorossa tapahtuvaa kokoaikaista työtä.

Toimiessasi äärimmäisen tärkeänä linkkinä kriittisellä osa-alueella, vaatii varastotyöntekijän monipuolisten tehtävien menestyksekäs hoitaminen järjestelmällisyyttä ja kykyä toimia hektisessäkin työympäristössä. Tärkeää on myös asenteesi ja tinkimätön halusi oppia uutta matkalla kohti jatkuvaa itsesi sekä yrityksen kehittämistä.

Tarjolla on vakituinen työpaikka Franke Finland Oy:n kirjoilla loistavassa työyhteisössä!

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat elo-syyskuussa.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.