Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen varastotyöntekijää.
Valittu henkilö tulee ensin työllistymään RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja hoitaessaan tehtävänsä mallikkaasti, tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti talon kirjoille.

Etsimme henkilöä jolla on jo entuudestaan varastopuolen osaamista sekä ymmärrystä tietotekniikan päälle. Isoksi eduksi luetaan myös metallipuolen tuntemus.
Varastossa on käytössä normaalien Office-ohjelmien lisäksi myös varastorobotti sekä tuotannonohjausjärjestelmä.
Sujuva englannin kielen hallitseminen on välttämätöntä tehtävien suorittamisessa.

Pääpaino tehtävissä on varastonhallinnassa, eli tavaran vastaanotossa, kuljetuksessa, hyllytyksessä, lähetyksessä sekä materiaalien jakelussa työpisteille. Lisäksi henkilön kykyjen ja halujen mukaan tehtävät voisivat mahdollisesti sisältää myös materiaalin esikäsittelyä.

Työ on kokoaikaista päivätyötä, työajat ovat ma-to 7:00-15:30 ja pe 6:00-14:00.

Jos olet etsimämme täsmällinen ja järjestelmällinen henkilö, joka on valmis oppimaan myös uusia asioita ja toimintatapoja, niin jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1277323
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus