(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Henkilöstöpalvelu Heimo hakee Hollolaan ahkeraa ja fyysiseen työhön pystyvää

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. pakkaaminen sekä saapuvan ja lähtevän tavaran purkaminen ja lastaaminen. Alalle soveltuva aikaisempi työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi sekä trukin ajotaito. Lisäksi hallitsethan jonkun varaston hallintajärjestelmän perusteet tai omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Olethan toimeentarttuva, reipas ja työnjäljestään tarkka tekijä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa 6 kuukauden määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Dani Nguyen, dani.nguyen@hpheimo.fi, 044 777 5104.