(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan tänä päivänä vastuunsa kantavana yhteistyökumppanina.
Toimenkuva
Haemme Järvenpäähän varastotyöntekijää.
Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkovaraston työtehtävät, tavaroiden vastaanotosta varastointiin. Hakijalla tulisi olla mielellään aikaisempaa työkokemusta tai sopiva koulutus tausta.
Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa.
Tämä työ voi oikean henkilön löydyttyä johtaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä!
Odotamme sinulta
Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka ei pelkää sääolosuhteita eikä fyysisiä työtehtäviä. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja tarkka sekä vastuullinen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta varastotöistä.
Koulutus ja työkokemus
Reipas asenne.
Eduksi katsomme työturva-, tulityö- ja ensiapukortit (EA1 ja EA2). Olet myös tottunut tekemään fyysisesti raskasta ja hyvinkin vaihtelevaa työtä.
Trukilla ajotaito.
Muut tiedot
-Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit tehtävästä, täytä pikaisesti hakemus sivuillamme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella ma-pe klo9-15 nea.rasanen@vmp.fi tai soittamalla 0444221260
Kesto
6-12kk
Lisätietoja
Nea Räsänen, nea.rasanen@vmp.fi, 040 307 5707
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2019 mennessä.