(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Henkilöstöpalvelu Heimo hakee vakavaraiselle asiakkaalle Lahteen, reipasta ja fyysiseen työhön pystyvää

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 


Varastotyöntekijänä tehtävänäsi on mm. alumiiniprofiilien pakkaamaan sekä saapuvan ja lähtevän tavaran purkaminen ja lastaaminen trukilla. Alalle soveltuva aikaisempi työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi sekä trukin ajotaito. Lisäksi hallitsethan jonkun varaston hallintajärjestelmän. Omaksuthan uudet järjestelmät nopeasti. Olethan luotettava, omatoiminen ja työnjäljestään tarkka tekijä, jolle sopii fyysisesti raskas päivätyö. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen Heimon kautta ja sen jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, 044 777 5102.