(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Assistor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

TYÖNKUVA

Haemme Assistorin autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen vakituiseen työsuhteeseen motivoituneita ja ripeitä varastotyöntekijöitä. Assistor kuuluu Veho-konserniin.

Työnkuvana ovat monipuolisesti varaston vaihtelevat tehtävät vastaanoton tehtävistä keräilytyöhön. Osassa tehtäviä käytetään trukkeja, joiden käyttäjäksi sinut voidaan kouluttaa. Iso osa työstä on pienten pakettien käsittelyä. Työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Työntekijänä ymmärrät tehokkaan ja laadukkaan tekemisen arvon. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavuutta.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta. Trukinajotaito katsotaan eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ja halukkuus oppia ratkaisevat! Voit siten olla varastoalan uraa aloitteleva tai kokeneempi alan tekijä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

MUUTA

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe välillä ja työtä on mahdollisesti tarjolla myös lauantaisin. Työtä tehdään Assistorin logistiikkakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työllistyminen tapahtuu suoraan Assistorin kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus sopimuksen mukaan (Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimus).

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle (Assistor Oy Ab). Liitä mukaan myös CV. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja haetut paikat täytetään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107 tai HR-assistentti Olli Nyman 050 443 2915. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai essi.makinen@vmp.fi / olli.nyman@vmp.fi.