(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Toimintamme kehittyessä haemme nyt oma-aloitteista varastotyöntekijää Äänekoskelle. Reippaana varastotyöntekijänä työpäiväsi täyttyvät mm. autolla ajamisesta ja työmaiden sujuvan toiminnan ylläpitämisestä. Huolehdit myös materiaalien ja tarvikkeiden hankinnasta sekä hallitset mahdollisesti pienet työkalujen ja kaluston huolto- ja kunnossapitotyöt. Olet joustava ja valmis osallistumaan hälytys- ja päivystystehtäviin tarpeen mukaan. Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja osaamista. Pääset vastaamaan oman alasi tehtäväkokonaisuudesta, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Logistiikka-alan koulutus ja kurssit tai työkokemus vastaavista tehtävistä on hyvä pohja tehtävän hoidossa. Eduksi tehtävässä katsotaan myös hyvä teollisuuden ja materiaalien (teräkset) tuntemus sekä ABC-kortti ja trukkikortti. Arvostamme, mikäli sinulta löytyy luvat ja taito tehdä pieniä sähkölaitteiden korjauksia. Sinulla on oikea asenne työntekoa kohtaan ja olet innokas oppimaan ja kehittymään työssäsi. Viihdyt itsenäisessä työympäristössä ja olet joustava työaikojen suhteen. Luonteeltasi olet järjestelmällinen, täsmällinen ja huolellinen tekijä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho, p. 040 726 5133, jukka.alho@caverion.com.

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.