(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

"Kehittäjien perheyritys: VMT on kasvanut 30 neliön autotallipajasta ja ”kasikympin lätkästä” teknisten muoviratkaisujen vastuulliseksi tuotekehittäjäksi ja sopimusvalmistajaksi.

VMT:n voimavara on osaava henkilöstö. Tiimistä löytyy sekä kauan VMT:läisinä kulkeneita osaajia että uusia tiimiläisiä. Yrityksellä on jatkuva kehittäminen verissä ja tiimimme elää loistavasti mukana muutoksissa."

Haemme asiakkaallemme VMT Plastic Solutions Oy:lle varastotyöntekijää!

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan mm. lähetysten vastaanottaminen, tilausten kerääminen, toimitusten pakkaus ja lähetys, kuormien lastaus ja purku trukkia käyttäen sekä varaston ATK-järjestelmän käyttö. Työ on kokopäivätyötä 2-vuorotyön mahdollisuudella.

Jos sinulla on:

- kädentaitoja ja tekniikan ymmärrystä

- trukin ja koneiden ajotaitoa

- huolelliset ja tarkat työskentelytavat

- oppimishalua

- oma-aloitteisuutta ja tiimipelaajan henkeä

- perus ATK-taidot

...voit olla juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi