(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Konalaan oma-aloitteista varastotyöntekijää autokorjaamoon kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuoliset varastotehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, keräys ja varaston siisteyden ylläpitäminen. Työaika on arkisin klo 8-16.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Oma-aloitteista ja reipasta asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Huolellisuutta 
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Aikaisempi kokemus varastotyöstä eduksi

Työt alavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta työssä hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tii.moltsi@rtkpalvelu.fi tai täytä hakemus linkin kautta.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.