(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Startax Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Startax Finland Oy
Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen sähkövaraosien maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Heidän toimintaansa kuuluvat varaosat, sähkövarusteet ja asennustarvikkeet autovaraosaliikkeiden, automaahantuojien ja teollisuuden tarpeisiin.
Ammattimaisen ja asiantuntevan palvelun ohella Startax tarjoaa asiakkailleen kattavan yli 60,000 nimikkeen valikoiman autosähköalan tuotteita. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki maailman johtavat tuotemerkit ja valmistajat.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Startaxille uutta varastomiestä vastaamaan kasvavaan tarpeeseen. Tehtävä alkaa 6 kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella sisältäen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin ma-pe aikavälillä 7.30-17.30.
Odotamme sinulta
Etsimällämme henkilöllä on mahdollisesti jo kokemusta varastotyöskentelystä sekä trukilla-ajosta. Tätäkin tärkeämpää on kuitenkin innokas ja oppiva asenne työntekoon. Asiakas tarjoaa tekijöilleen pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja halutessasi myös monipuoliset mahdollisuudet urakehitykseen.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Olethan nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 HR-koordinaattori Minna Heikkilä puh. 0403075204.
Kesto
6 kuukautta, mahdollisuus vakituiseen
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.11.2018 mennessä.