(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Maustaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Maustaja Oy:lle Pyhännälle elintarviketeollisuuteen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat varaston toiminnoista kuten lähetysten vastaanotosta, purkamisesta ja hyllytyksistä. Lisäksi huolehdit omalta osaltasi varaston järjestyksestä ylläpidosta, hyllypaikkojen suunnittelusta sekä lähetysten keräämisestä ja lähettämisestä.

Sinulla tulee olla jo jonkin verran kokemusta ja ymmärrystä alasta. Olet luonteeltasi sosiaalinen ja muiden kanssa toimeentuleva. Sinulla on halua oppia paljon uutta, olet toimeen tarttuva, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten sinulla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Edellytämme hakijalta mahdollisuutta tehdä 3- vuorotyötä. Tarjolla on vakituinen työsuhde työntekijöiden hyvinvointiin panostavassa yrityksessä. Maustaja on saanut muun muassa Työelämäpalkinnon vuonna 2017 tunnustuksena halustaan kehittää asioita paremmaksi.

Hakijalta edellytämme:
- Halua oppia uutta
- Valmiutta sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti
- Reipasta, innokasta ja oma-aloitteista työotetta
- Mahdollisuutta työskennellä 3-vuorotyössä

Eduksesi katsomme:
- Elintarvikealan tuntemuksen
- Logistiikka-alan koulutuksen
- Trukilla ajotaito

Tarjoamme:
- Monipuoliset, haastavat työtehtävät
- Hyvän perehdytyksen
- Vakituisen työsuhteen
- Huumorintajuisen työyhteisön, jossa työntekijöiden hyvinvointi on tärkeässä roolissa

Palkkaus: TES/osaamisen mukaisesti
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: Vakituinen työsuhde

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä hakemuksesi pikimmiten sivujemme www.go-on.fi kautta. Aloitamme haastattelut välittömästi ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Maustajan henkilöstöpäällikkö Jari Partanen, jari.partanen@maustaja.fi / puh. +358207991368. Maustaja on elintarviketuotteiden sopimusvalmistaja, joka panostaa tuotekehitykseen, tuotteiden laatuun sekä vastuullisuuteen. Maustaja on noin 90 henkilöä työllistävä savuton työyhteisö. Maustajaan yrityksenä voit tutustua tarkemmin heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.