(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3 200 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 175:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2017 Tokmannin liikevaihto oli 797 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Tokmanni tarjoaa tällä hetkellä useammalle varastotyöntekijöille töitä logistiikkakeskuksessaan Mäntsälässä. Varastotyöntekijän työtehtävä on logistiikkakeskuksessa erittäin tärkeä kokonaisuuden kannalta. Työntekijänä pääset ääniohjauksen avulla keräämään tuotteita myymäläkohtaisesti erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Käy kurkkaamassa työntekijän kertomana työnkuvasta: https://youtu.be/xsthyqmEBPE

Logistiikka-alan koulutus ja aikaisempi työkokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämätön edellytys. Työhön saa kunnollisen perehdytyksen, joten tehtävät sopivat myös mm. alan vaihtoa harkitsevalle.

Toivomme sinulta kiinnostusta varaston työtehtäviä kohtaan, reipasta ja ahkeraa työotetta sekä vähintään 18 vuoden ikää. Tämän lisäksi myös hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100–150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30–35 rullakkoa päivässä.

Työ on 2-vuorotyötä, työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamuvuorossa klo: 6-14 ja iltavuorossa 14-22.

Tokmanni tarjoaa mukavan työyhteisön ja hyvä henkilöstöedut. Tokmannilla panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 11.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749, mira@citywork.fi