(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme teolliselle asiakkaallemme Joensuuhun henkilöä logistiikan/varaston työtehtäviin. Työ sisältää tulevan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä sisäisen logistiikan hoitoa.

Sinulla tulisi olla jonkin verran aikaisempaa kokemusta trukilla ajamisesta, sekä mielellään varastotehtävistä. Olet reipas ja huolellinen tekijä ja omaksut nopeasti uusia asioita. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa ja kestää alustavasti vuoden loppuun.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään pikaisesti. Huomioithan, että aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla. 

Lisätietoja: Piia Sallinen 044 385 4280 / piia.sallinen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.