(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme asiakkallemme Parkanoon varastotyöntekijää!

TM-Rauta on palvellut suomalaisia konepajoja ja rakentajia jo vuodesta 1985. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa teräsputket ja palkit, kauppateräkset kuten latta-, kulma ja pyöröteräkset, ponttiteräkset ja teräslevyt. Uusina tuotteina varastossa myös teräsritilät ja askelmat, työmaa-aidat sekä verkkolevyt. Yritys toimii globaalisti. Kansainvälinen luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet:n on luokitellut TM-Rauta Oy:n korkeimpaan AAA-rating luokkaan vuodesta 2001.

TM-Rauta Oy:n liiketoiminta on kasvanut jo usean vuoden ajan. Yrityksen varasto sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien päässä Parkanossa. Hyvän sijaintinsa ansiosta asiakkaan tilaukset saadaan toimitettua täsmällisesti kaikkialle Suomeen. Parkanon varaston lisäksi yrityksellä on myyntikonttorit Oulussa.

Työnkuvaasi tulee kuulumaan mm. tilausten keräily, autojen purku sekä lastaus sekä varaston hallinnointi. Työaika 40h/vko, työaika ma-pe klo 7-17 välillä, mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin. Työ alkaa 2-4kk vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdolisuus sopimuksen vakinaistamiseen.

Sinulta odotetaan joustavuutta, ripeyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Hakijan eduksi luetaan voimassaolevat trukki- sekä kuorma-autokortit ja kokemus pyörökuormaajan käytöstä.

Hae paikkaa heti! Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Tämä on mahdollisuutesi päästä osaksi kasvavaa ja vakaata organisaatiota ja heidän kasvutarinaansa! 

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi