(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme asiakkaillemme varastotyöntekijää Joroisiin.

Työtehtävät pitävät sisällään ensisijaisesti varaston perustehtäviä kuten tuotteiden keräystä, pakkausta ja vastaanottotoimintoja. Lisäksi tekijä hoitaa tavaroiden noutoa ja hakua lähialueilta pakettiautolla, kuormien purkua ja lastausta sekä tavaran toimitusta varastopaikoille ja tuotannon tarpeisiin.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää perustietotekniikan hallintaa sekä kiinnostusta ja aitoa motivaatiota tehtävän eri osa-alueiden opetteluun. Hyvät organisointi- ja kommunikointitaidot sekä omatoimisuus, huolellinen ja tarkka työote ovat plussaa. Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja tehtäviin perehdytetään. 

Eduksi luetaan toiminnanohjaus- ja/tai varastohallintaohjelmien käyttö, trukkikokemus sekä työturvallisuuskortti.

B-ajokortti pakollinen.

Työ on kokoaikaista päivätyötä aluksi määräaikaisella sopimuksella, jossa hyvällä tekijällä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen jatkoon.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 0444124279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.