(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme Thermo Fisher Scientific Oy:lle ahkeria ja trukin ajotaitoisia varastotyöntekijöitä. Työtä tehdään kokopäiväisesti päivävuorossa Vantaalla sijaitsevassa tuotantolaitoksessa.
Työsuhteen on määrä alkaa syksyn aikana, ja on kestoltaan määräaikanen vuoden loppuun asti.

Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisissa ja vastuullisuutta vaativissa terveysteknologialaitteiden varastotyötehtävissä. Tehtäviin suoritetaan perehdytys, mutta aikaisempi kokemus varastotöistä sekä trukin ajamisesta katsotaan hakijan eduksi. Työtehtävän vastuualueena on materiaalien purkaminen, varastointi, kirjaaminen sekä työskentely viileätiloissa. Arvostamme sinulta tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Lisäksi toivomme hakijalta vastuullisuutta sekä positiivista tiimipelaajan asennetta.

Tarjoamme sinulle rutiininomaisen toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, sekä perehdytyksen kaikkiin tehtäviin. Lisäksi tarjoamme työntekijöille liukuvan työajan ja kuntosalin käyttömahdollisuuden yrityksen tiloissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ja haluat päästä työskentelemään osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat tullaan siis täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä Kim Toivoseen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.