(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme Tampereelle varastotyöntekijää. Työ pitää sisällään mm. tavaran vastaanottomista, lähetystä, pakkausta, varaston järjestelyä yms. Monipuolista ja vaihtelevaa varastotyötä siis. 

Hakijoilta toivomme:

- hyvää fyysistä kuntoa

- reipasta asennetta

- perus ATK-taitoja

- kokemusta varastotöistä

- kokemus SAP-järjestelmästä katsotaan eduksi

- b-ajokorttia

Työtä tehdään varastossa ma - pe päivävuorossa. Työpaikalle pääsee julkisilla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä

- kilpailukykyisen palkan

- mukavat työkaverit

Täytä hakemus pikaisesti sivuillamme http://smilepalvelut.fi

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi