(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Kiinnostaako työ varastossa huipputuotteiden parissa?

Etsimme Jimm's PC Store Oy:lle Turkuun reipasta varastotyöntekijää yrityksen kasvua vauhdittamaan. Työt alkavat heti!

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset varaston tehtävät. Tuotteet keräillään ja pakataan käsin, ja työ on nopeatempoista. Tietotekniikan ja viihde-elektroniikan tuotetuntemus sekä hyvä rautaosaaminen esim. harrastuneisuuden kautta on tehtävässä tärkeää.

Odotamme sinulta ripeätahtiseen varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa sekä kiinnostusta IT-alaa kohtaan. Aikaisempi kokemus varastotyöstä (pakkaus, keräily, trukilla-ajo ym.) on eduksi. Tärkeintä meille on tarkka, ripeä ja joustava työasenteesi. Työskentelet osana varastotiimiä, joka edellyttää sinulta sosiaalisuutta, huumorintajua ja aitoa halua tehdä tiimityötä. Meille on tärkeää, että haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä sitoutua tehtävääsi. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, mukavan työporukan ja mahdollisuuden työskennellä alan huipputuotteiden parissa.

Työ on puolen vuoden määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus jatkoon. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-18.00 välille.

Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 19.8.2018 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Opteamilla Kati Blinnikka-Pullola, puh. 050 370 8435, tiistaina 14.8.2018 kello 14-15. Tätä ennen voit olla yhteyksissä Leena Yliseen leena.ylinen@opteam.fi