(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Haemme Helsingissä sijaitsevan toimipisteeseemme

varastotyöntekijää

Varastotyöntekijänä tulet työskentelemään SGS Fimkon teknisen tuen yksikössä. Tärkein vastuualueesi on testausnäytteiden ja kalibroitavien laitteiden huolinta sekä niiden varastointiin liittyvät tehtävät. Tulet osallistumaan myös muihin teknisen tuen tehtäviin, liittyen toimitilojen ja testauslaboratorion kunnossapitoon. Työ on päivätyötä toimistotyöaikoina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkistä asennetta sekä oma-aloitteista, vastuuntuntoista toimintatapaa. Sinulla on B- ajokortti ja osaat ajaa myös trukilla. Suomen kielen lisäksi ymmärrät englantia. Tietokoneen käyttö on sinulle tuttua, sillä työssä käytetään päivittäin omia järjestelmiämme. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää yleiskuntoa. Pienessä yksikössä toimittaessa myös joustavuus on tarpeen.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen huolinta- ja logistiikka-alalta. Jos hallitset hitsausta, sorvausta tai puutyötaitoja, on se tehtävässä menestymisen kannalta hyvä lisä.Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän viihtyisässä työyhteisössä. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja tarjoaa sinulle laadukkaan perehdytyksen.

Voit tutustua SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 31.08.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Varastotyöntekijä - oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen tuen päällikkö Harri Tamminen puh. 09 6963 422.