(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Okmetic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Okmetic etsii yhä kasvavaan työyhteisöönsä uutta varastotyöntekijää tuotantoympäristöön. Juuri sinä voisit olla etsimämme henkilö täyttämään tämän paikan.

Okmetic investoi Vantaan tehtaan laajennukseen ja tarvitsee uutta varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen tuotantoympäristöön. Työsuhde alkaa jo kesällä ja jatkuu sopimuksen mukaan ensi vuoden puolelle. Hyvin työssä pärjäävällä on myös mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu päivävuorossa, mutta edellytämme sinulta myös valmiutta tehdä jopa 3-vuorotyötä.

Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu yleiset varaston tehtävät kuten hyllytykset, tavaran vastaanottaminen sekä toimituserien pakkaaminen. Voit joutua käsittelemään myös kemikaaleja sekä ajamaan trukilla, joten aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta katsotaan eduksi. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja työnkuvaan voi kuulua myös mahdollisesti vesilaitosprosessiin liittyviä tehtäviä.

Aikaisempi kokemus varastolla työskentelystä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksi. Tehtävässä pärjääminen edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa, huolellista työotetta sekä tarkkaa ohjeiden noudattamista ja nopeaa oppimiskykyä. Arvostamme myös joustavuutta, yhteistyökykyä ja halua oman ammattitaidon kehittämiseen. Tehtävään valittavalta työntekijältä vaaditaan nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä ja turvallisessa yrityksessä, jolla on erittäin positiiviset tulevaisuuden näkymät. Okmeticilla on vahva tilauskanta sekä käynnissä tehtaan laajennusinvestointi. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme hyvät liikunta- ja ruokailuedut sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan haastavan työn ja erilaisten koulutusten avulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta 050 354 6065 tai topi.peltoluhta@barona.fi.

Eduksi luettavat asiat: Vuorotyövalmius, Trukinajotaito