(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme teolliselle asiakkaallemme Joensuuhun VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Tehtävä sisältää mm. tavaran lähettämistä ja vastaanottamista sekä raaka-aineiden kuljettamista tuotantoon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää varastotyön tuntemusta, trukinajotaitoa sekä hyviä atk-taitoja. Olet palveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen työssäsi sekä huolelliseen ja tarkkaan työhön kykenevä. Trukkikortti, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta ne voidaan myös kouluttaa.

Työskentely tapahtuu maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa ja työ edellyttää normaalia fyysistä kuntoa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi n. 6 kk määräaikaisuus, jonka jälkeen tehtävässä on mahdollisuus vakituiseen työhön.

Mikäli kiinnostuit jätäthän hakemuksesi pikaisesti tehtävään. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.