(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Tokmanni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Teemme yhteistyötä Tokmannin Mäntsälän logistiikkakeskuksensa kanssa. Tokmanni tarjoaa varastotyöntekijöille työtehtäviä, ja tilanteesta, sesongista ja tarpeesta riippuen tarjolla varastotyöntekijöille on eri pituisia työsuhteita.

Varastotyöntekijän työtehtävä on logistiikkakeskuksessa erittäin tärkeä kokonaisuuden kannalta. Työntekijänä pääset ääniohjauksen avulla keräämään tuotteita myymäläkohtaisesti erilaisia trukkeja apuna käyttäen.

Logistiikka-alan koulutus ja aikaisempi työkokemus logistiikka-alan töistä katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämätön edellytys. Työhön saa kunnollisen perehdytyksen, joten tehtävät sopivat myös mm. alan vaihtoa harkitsevalle.

Toivomme sinulta kiinnostusta varaston työtehtäviä kohtaan, reipasta ja ahkeraa työotetta sekä vähintään 18 vuoden ikää. Tämän lisäksi myös hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100–150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30–35 rullakkoa päivässä.

Työ on 2-vuorotyötä, eli työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamuvuorossa klo: 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Satunnaisia lauantaipäiviä on myös työpäivinä.

Tokmanni tarjoaa mukavan työyhteisön, hyvät henkilöstöedut ja he panostavat työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Miltä kuulostaa? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten haethan paikkaa heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Romakkaniemi numerosta 0407495749.