(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
KL-Varaosat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

KL-Varaosat -yhtiöt on vuonna 1979 perustettu Mercedes-Benz, BMW ja Volvo -henkilöautojen alkuperäisvaraosien ja tarvikkeiden maahantuontia, tukkukauppaa ja jälleenmyyntiä harjoittava erikoisvaraosaliike. Yhtiöillä on toimipaikat Tampereella, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Raisiossa sekä Vantaalla. KL-Varaosat -yhtiöiden toiminta perustuu ylivoimaiseen tuoteosaamiseen, joka syntyy erikoistumisesta kolmeen automerkkiin. Tiukka rajaus mahdollistaa myös harvinaisempien varaosien valikoiman. Henkilöstön taidot sekä lukemattomien nimikkeiden valikoima ovat KL-Varaosat -yhtiöiden toiminnan kivijalka.

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt tiimin vahvistukseksi VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ. Tehtävä on kokoaikainen ja työskentely tapahtuu arkipäivisin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. saapuvan tavaran vastaanottoa, tilausten keräilyä ja lähettämistä sekä muita varaston yleisiä työtehtäviä. Tavaralähetyksiä kuljetetaan myös pakettiautolla asiakkaille. Etsimme siis tekijää, joka viihtyy monipuolisissa tehtävissä.

Odotamme hakijalta:
- aiempaa työkokemusta varastotyöstä
- ripeätä ja reipasta työotetta, unohtamatta hyvää työmoraalia
- joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä asiakaspalvelutaitoja
- eduksi katsomme kokemuksen lähettämötyöstä
- työssä tarvitaan B-ajokortti.

Hae rohkeasti paikkaa, mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta. Tärkeintä meille on, että olet varustettu hyvällä asenteella, halukas oppimaan uutta työssäsi ja sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Olethan myös työskentelytavaltasi tarkka ja paineensietokykyinen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään päivät porukalla ja hyvällä meiningillä. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena Rekrytointipalvelu Sihti Oy:ssä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut heti, joten hae paikkaa pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh. 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!