(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Balmuir / Wheslyn Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme muodin- sekä sisustustuotteiden varastotyöntekijää Balmuir-tiimiin Oulun varastolle. 

Kiinnostuitko? Odotamme sinulta kokemusta logistiikka-alan tehtävistä, varaston hallinnasta ja ylläpidosta, tietoteknistä osaamista, sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista. Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi.

Olet järjestelmällinen, siisti ja tarkka moniosaaja, tartut toimeen innolla ja saat asioita aikaiseksi, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet joustava ja ahkera sekä sinulla on hyvät organisointitaidot. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset varaston työtehtävät.

Tarjoamme sinulle paikan menestyjien joukossa, mukavan ja inspiroivan toimintaympäristön, kiinnostavan tehtävän sekä vastuualueen. Toimenkuvasi on monipuolinen ja kehittyy tekijänsä mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille osoitteeseen careers@balmuir.com viimeistään 24.6. mennessä.

Vuonna 2007 perustettu Balmuir on suomalainen lifestylebrändi, joka tarjoaa sisustuksen ja muodin ylellisyystuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnon hienoimmista materiaaleista perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen. Balmuir tuotteita on viety jo yli 70 maahan ja niitä myydään korkean tason tavarataloissa ja erikoisliikkeissä ympäri maailman. Visiomme sisältää vahvaa kansainvälistä kasvua omia liikkeitä perustamalla ja kasvattamalla tukku- ja verkkokauppaa. Toimintaamme ohjaa vahvat arvot; laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous.