(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset varastotyöt, mm. keräily, pakkaus, kuormien purku ja lastaus. Tässä tehtävässä myös käsityökalujen hallinta on tärkeää, sillä tehtävässä mm. kasaat kuljetuslaatikoita. Osaat ajaa trukkia ja varastotyöt sujuvat sinulta itsenäisesti.

Olet tarkka ja omaat itsenäisen työskentelyotteen, minkä lisäksi olet asenteeltasi joustava ja ahkera. Sinulla on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortti ja olet valmis tekemään 2-vuorotyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme Sinulle

  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Muita työsuhde-etuja kuten mm. Smartum liikuntasetelit
  • Auktorisoidun henkilöstöpalveluyrityksen reilun palvelun

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen ja monipuolisen työnkuvan maailmanlaajuisesti tunnetussa yrityksessä. Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, laita tekstiviesti Leena / Kilta p. 044 728 3771, niin otan sinuun yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.