(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
SK Tuote

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

 

SK Tuote on moderni ja kehittyvä suomalainen rakennusalan yritys. SK Tuote sai alkunsa vuonna 1975, jolloin yrityksen perustajat keksivät ainutlaatuisen kiinnikkeen villalevyjen kiinnittämiseksi tasakattoon. Tähän ”sienikiinnikkeeseen” perustuu myös yrityksen nimi SK Tuote. Alusta alkaen SK Tuotteen ajatuksena on ollut kehittää ja valmistaa nykyaikaisen rakentamisen tarpeisiin katon lisätarvikkeita. Neljä vuosikymmentä yrityksen toiminnan perustana on ollut asiakaslähtöinen ja innovatiivinen tuotekehitys. Tuloksena on laaja valikoima huippulaatuisia tuotteita eri rakennus- ja kattotyyppien tarpeisiin, joukossa yli 30 patentoitua ratkaisua. Lisätietoja: www.vilpe.com

Haemme asiakkaallemme reipasta
 
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
- trukilla ajotaitoa
- omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työntekoon
 
Onhan sinulla halu oppia uutta ja reipas asenne työntekoon. Työssäsi joudut käyttämään sähköisiä järjestelmiä, katsomme eduksi ATK-taidot.
 
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset varaston työtehtävät (mm. keräily, hyllytys, trukilla ajo). Työ on määräaikainen kesätyö ja 1-vuorotyö ma-pe. 
 
Tarjoamme sinulle työn vakavaraisessa yrityksessä ja viihtyisän työilmapiirin. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 23.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi