(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt varastotyöntekijää kesäloman sekä isyysloman sijaiseksi Metsätyö Oy:lle. Työhön kuuluu varastonhoitoa, kuormien purkua, asiakaspalvelua, varastokirjanpitoa ja muita varaston töitä monipuolisesti. Sinulla täytyy olla kokemusta trukinajosta. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, koska käsiteltävät tuotteet saattavat olla raskaita. Työ alkaa arviolta juhannuksen jälkeen tai heinäkuun alussa ja kestää elo-syyskuun vaihteeseen.
Odotamme sinulta
Trukkikortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Toivomme aiempaa kokemusta varastoalan töistä.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ei ole pakollinen, mutta kokemusta trukilla ajosta sinulla täytyy olla.
Muut tiedot
Täytä hakemus tai päivitä jo olemassa olevaa hakemustasi osoitteessa www.vmp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Kesto
arviolta 2,5 kuukautta
Lisätietoja
Essi Viljanen, essi.viljanen@vmp.fi, 0403075263
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.