(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen. Yrityksen tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet.

Kiinnostaako sinua monipuolinen työnkuva varastolla? Etsimme asiakkaallemme Teräselementti Oy:lle reipasta varastotyöntekijää Lempäälän elementtitehtaalle.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat:

- Tulevan ja lähtevän tavaran käsittely sekä pakkaus
- Siltanosturin käyttö
- Tavaran järjestely ja paikkojen siistiminen

Työ on fyysistä ja työtä tehdään myös henkilönostimella, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Varsinaista koulutusta tai kokemusta tehtävään ei vaadita, vaan asenne ratkaisee. Olethan silti oma-aloitteinen, tarkka sekä kätevä käsistäsi. Trukinajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän menestyneessä yrityksessä. Työtä tehdään arkisin klo. 7.00 – 15.30 mukavassa ja rennossa porukassa. Työtehtävä on aluksi määräaikainen kesäkuun loppuun, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Jyrki Silius puh. 050 444 4480, jyrki.silius@adecco.fi