(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 ME ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin varastotyöntekijää teollisuusalan yritykseen.

Työhön kuuluu mm. trukilla ajoa, inventointia, tavaroiden vastaanottamista ja hyllyttämistä sekä tavaran siirtämistä. Aiempi työkokemus teollisuuden varastotyöstä sekä erikokoisten kappaleiden käsittelystä lasketaan eduksi. Lisäksi trukinajotaito on ehdoton.

Valittavalta työnhakijalta toivomme myös:
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyvää työmotivaatiota
- reipasta ja oma-aloitteista asennetta.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa. Saat asianmukaisen perehdytyksen ja pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:elina.hyvarinen@workpower.fi