(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 ME ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin varasto-/myymälätyöntekijää.

Asiakkaamme toimii hydrauliikan parissa aina suunnittelusta varaosamyyntiin, huoltoon ja valmistukseen. Tehtävänäsi on varastotyöt, kuten keräily, tavaran vastaanotto ja purkaminen, hyllyttäminen sekä tavaran kuljettaminen trukilla. Edellytämme aiempaa kokemusta varastotyöstä, hydrauliikan ja varaosien tuntemus on ehdoton etu. Työhön sisältyy tarpeen mukaan myös myymälätyöskentelyä, joten asiakaspalveluhenkisyys on toivottavaa.

Olet oma-aloitteinen, opit nopeasti ja tulet toimeen porukassa. Sinulla on aitoa kiinnostusta hydrauliikkaa kohtaan ja haluat tehdä työsi hyvin.

Pääset osaksi mukavaa porukkaa ja saat työhön perehdytyksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Tarve varastotyöntekijälle on pitkäaikainen, joten hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Hae paikkaa pikaisesti! Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi