(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Saint-Gobain Weber

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme Weberin Vantaan aluevarastolle

KAUSIAPUJA VARASTOTYÖHÖN

Tehtäviin kuuluu tuotteiden keräily, hyllytys ja varaston ylläpito. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaiset sävytystoiminnon työt. Työ on ajoittain melko fyysistä. Työtä tehdään kesäaikana kahdessa vuorossa klo 7:00–21:00 välillä.

Etsimme oma-aloitteisia ja ahkeria henkilöitä, joilla on asenne ja motivaatio kohdallaan. Nautit aidosti tiimityöstä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Trukilla ajotaito sekä aiempi vastaava työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme turvallisen työympäristön sekä vastuullisen kesätyöpaikan noudattaen Vastuullinen Kesäduuni -kampanjan hyvän kesätyön periaatteita www.kesaduuni.org.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.3.2017 klo 12-15 varastopäällikkö Mika Laaksonen, puh. 040 505 6516.

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 25.3.2018 sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi.weber@saint-gobain.com ja merkitse sähköpostin otsikoksi ”Vantaan varaston kausiapu”. Työt alkavat huhti- tai toukokuussa ja kestävät elo-syyskuun loppuun.