(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Oletko opiskelija ja vailla lisätienestiä? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt osa-aikaista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Turkuun.

Työtehtäväsi on tukkuvarastossa tapahtuvaa tavaroiden keräilyä keräilykoneella ja keräilypäätteellä, työhön voi sisältyä myös muita varastotöitä.

Työtä on arkisin ainakin ma, ke ja pe ja työajat sijoittuvat klo 7 - 16 välille. Työtunteja on 20 - 40 h/vko, työtunnit lisääntyvät kevättä kohden.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varasto- tai keräilytehtävistä sekä keräilykoneen käytöstä. Hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Voit olla vasta työurasi alussa tai jo kokenut logistiikka-alan ammattilainen. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti ja huolellisesti. Ennen kaikkea haemme reipasta henkilöä hyvällä asenteella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.3.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi