(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
SOL

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Etsimme Asiakkaallemme Karhunkorpeen Nurmijärvelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtä tehdään arkipäivisin, kahdessa vuorossa klo 6-14 sekä 14-22 vuoroviikoin. Työ sisältää pääsääntöisesti keräilyä matalakeräilijällä, mutta myös jonkun verran esimerkiksi pakkausta, trukin käyttöä ja muita varaston perustehtäviä. Paikka sopii hakijalle, joka pitää fyysisestä työstä.

Olet logistiikan kokenut konkari tai tuoreempi tulokas ja haluat liittyä aurinkoiseen joukkoomme. Omaat motivoituneen asenteen työntekoon, olet ajoissa paikalla sekä hoidat työtehtävät sovitusti ja jämptisti, etkä karta fyysistä työtä. Sinulla on hieman kokemusta trukeista, vähintään keräilykoneista.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostilla: ilkka.hirvonen@sol.fi

Jätä hakemuksesi pikaisesti. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.