(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haluatko oppia taitoja, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako sinua perehtyä energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka toimii vastuullisesti ja tuloksekkaasti niin ympäristöä kuin ihmisiä ajatellen? Haluatko viettää ikimuistoisen kesän, jonka aikana luot vahvan pohjan jatkotyöurallesi? Jos vastauksesi on kyllä, hae meille kesätöihin kesäkaudelle 2018.

Haemme Tampereen Vera Oy:lle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

sähköverkkorakennustoiminnan varastoon Hervantaan.

Työnkuvaasi materiaalivarastossa kuuluvat tavaran vastaanotto, työkalujen jako sekä muut varastotehtävät. Saat kattavan perehdytyksen työhösi, minkä jälkeen tarjoamme vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti. Tarkka tehtävänkuva rakentuu osaamisesi ja ammatillisten valmiuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvia korkeakouluopintoja sekä B-ajokorttia. Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä ripeää työotetta. Toimit yhteistyössä eri henkilöstöryhmiemme kanssa, joten toivomme sinulta yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työsuhde alkaa toukokuussa ja tehtävässä on mahdollista jatkaa syyskuulle saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Valtteri Saarti, valtteri.saarti@tampereenvera.fi sekä Opteamin henkilöstökonsultti Kristiina Lehmus (p. 050 396 4686) tiistaina 6.2, kello 14.00 – 15.30, perjantaina 9.2. kello 09.00 - 11.00 sekä maanantaina 19.2. kello 8.00-10.00. Toimitathan hakemuksesi Opteamin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 28.2.2018 mennessä.

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he saavat soveltaa oppimiaan taitoja käytäntöön, työpäivät ovat vaihtelevia ja työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.