(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Etsimme asiakkaallemme

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin varastotehtäviin. Työnkuvaan vaikuttaa aiempi työkokemuksesi varaston puolelta. Ensisijaisesti etsimme trukinajotaitoisia työntekijöitä, mutta aiempi varastotyökokemus ei ole välttämätöntä. Työ on lähtökohtaisesti sesonkiluontoista, mutta jatkomahdollisuus on kuitenkin olemassa. Työtä on mahdollista tehdä sekä koko- että osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta reippautta, ripeyttä ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Toivomme, että sitoudut työhösi ja teet parhaasi myös paineen alla työskennellessä.

Fyysisen kunnon on oltava riittävä varastotyöhön, sillä ajoittain nostellaan ja käsitellään painavaa tavaraa. Vastapaino-, keruu-
ja työntömastotrukkiosaaminen on ehdottomasti plussaa, muttei välttämätöntä.

Työvuorot sijoittuvat kahteen vuoroon aamulle ja illalle, joten kahdessa vuorossa työskentelyä edellytetään. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin, mutta satunnaisia viikonloppuvuorojakin saattaa halutessaan päästä tekemään. Oma auto on plussaa, muttei välttämättömyys.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti järjestelmäämme ilmoituksessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisesta trukki- ja äänikeruuosaamisestasi. Sähköpostiin jätettyjä hakemuksia emme käsittele erikseen.