(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää!

Työssä pärjää hyvällä asenteella, ripeällä työotteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Olethan myös täsmällinen ja järjestelmällinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varastotehtävistä. Työaika on joustava ja tapahtuu klo. 7-18 välisenä aikana.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.