Varastotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Kiinnostaako sinua tuotanto- ja varastoalan 2-vuorotyö?

Etsimme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen trukkikeräilyyn ja avustaviin tuotannon töihin.

Työssäsi toimit itsenäisesti hoitaen tilauksen elinkaaren aina keräilystä lähetykseen ja vaadittavan dokumentoinnin tekemiseen. Työ saattaa sisältää myös muita tuotanto- ja varastoympäristöön sijoittuvia päivittäisiä avustavia tehtäviä.

Toivomme sinulta jo aikaisempaa työntömastotrukin ja vastapainotrukin ajotaitoa. Myös aikaisempi  kokemus varasto- tai tuotantoympäristöstä katsotaan eduksesi. Tärkeää on, että omaat hyvän asenteen ja motivaation fyysistä työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, joka jatkuu aluksi ainakin kesäkuulle asti – mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään 2-vuorotyönä keskimäärin 40 h/vko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1099769
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Vihti