(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Etsimme varastotyöstä kiinnostuneita reippaita kavereita asiakasyrityksiimme Lahden talousalueelle.

Työhön kuuluu varaston perustyötehtäviä kuten keräilyä ja pakkaustehtäviä sekä tehtävästä riippuen myös vastaanoton ja lähettämön töitä. Työtehtävät edellyttävät reipasta ja ripeää toimintatapaa sekä tarkkuutta. Keräily voi tapahtua sekä käsin, että trukin avulla.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen trukilla ajosta ja varastotyötä.

Katsomme eduksi trukin ajotaidon sekä aikaisemman kokemuksen varasto-/terminaalityöstä. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan, että suhtaudut työhösi tunnollisesti.

Mikäli olet tekevä luonne ja fyysinen työ on sinun juttusi, niin jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme vielä tänään! Kerrothan hakiessasi aikaisemmasta kokemuksestasi, sekä kiinnostuksestasi kyseiseen työhön. Työt alkavat kauttamme määräaikaisuuksina, mutta työssä hyvin menestyvälle voi olla hyvä mahdollisuus myös vakityöhön. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona on suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.