(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä yövuoroon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme asiakkaamme kevään ja kesän sesongin ajaksi omatoimisia ja yölläkin reippaita henkilöitä työskentelemään yövuorossa. Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä ja työtä tehdään öisin su- pe välillä.

Oletko kiinnostunut varastotyöstä? Omaatko jo mahdollisesti alan kokemusta? Kiinnostaako sinua omatoiminen työ hyvässä porukassa yövuoroissa?

Etsimme asiakkaamme viihtyisään jakelukeskukseen Hyvinkäälle uusia henkilöitä työskentelemään muutaman kuukauden mittaisen sesongin yövuorossa. Työvuorot ovat 22-06 sunnuntain ja perjantain välillä.

Yötyötä on tarjolla ainakin viikoilla 12-22 (mahdollisesti myös 23-24). Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa töitä aamu- ja iltavuoroissa. Tehtäviin perehdytetään viikoilla 10-11 aamu- ja iltavuoroissa hakijoiden mahdollisuuksien mukaan.

Tehtävät koostuvat pääosin keräilystä, johon tarjoamme huolellisen perehdytyksen. Aiempi varastokokemus ei ole siis välttämätöntä, vaan etsimme ennenkaikkea yötyöhön sopivia hyviä tyyppejä, joilla on halu ja kyky tehdä fyysistäkin työtä.

Tarjoamme TESin mukaisen palkkauksen lisäksi työsuorituksen mukaisen kuukausittaisen bonuksen, siistin ja viihtyisän työympäristön, nykyaikaiset ja toimivat työvälineet sekä mukavien työkavereiden ja esimiesten tuen.

Työpaikan sijainnista ja työvuorosta johtuen sinulla tulisi olla auto käytössäsi. Työkieli on suomi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä henkilöt valitaan sopivien löytyessä!

Edellytykset työnsaannille: Reipas ja omatoiminen, Yövuoro, Auto käytössä