Varastotyöntekijä, yötyö, Pirkkala

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Pirkkalaan yötyöhön.

Tehtäviin kuuluu elintarvikkeiden keräily ja pakkaus (työskentelylämpötila on 4-6 astetta). Edellytämme vähäistä kokemusta varastotyöstä sekä katsomme eduksi trukilla ajotaidon.

Arvostamme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta.

Kyseessä on kokoaikatyö (38 h/vko) ja työt alkavat klo 18-21 välillä. Töitä on myös viikonloppuisin ja joka kolmas lauantai on vapaa. Palkkaus yötyölisineen on kaupanalan työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa toukokuun alussa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja jatkossa voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Maria Soukka

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta