(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Hydrauliikkalaitteita valmistava asiakkaamme etsii varastotyöntekijää Ylöjärven tehtaalleen.

Etsimme asiakkaamme varastolle materiaalien tuotantosoluun keräilijää.

Työssä onnistuminen vaatii tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja huolellisuutta. Edellytämme aikaisempaa kokemusta keräilytehtävistä.

Ominaisuuksista tärkeimpiä ovat hyvä työmotivaatio, kyky noudattaa ohjeita sekä aito halu oppia uutta.Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn maailman johtavassa hydrauliikkalaitteita valmistavassa suomalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan. Työtä tehdään yhdessä vuorossa päivisin ja työaikaan on käytössä liukuma niin, että vuoron aloitus tapahtuu klo 6-9 välillä.

Työsuhde on kokoaikainen ja alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.