(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Ylikiiminkiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää: http://www.conlog-group.fi/etusivu/

 

Haemme nyt Ylikiimingin toimipisteeseen varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Alkuun määräaikaisuus on 4 kk kesäloman sijaisuus. Työt saattavat mahdollisesti jatkua tämän jälkeenkin.

Varastotyöntekijän tehtävässä tulet hoitamaan mm. saapuvan tavaran vastaanottoa, tehtaan sisäistä logistiikkaa ja varaston ylläpitoa. Myös pientavarahankinta ja kuljetustilaukset kuuluvat tulevaan tehtäväkenttääsi. Toimit osana tiimiä, joten yhteistyö- ja tiimitaidot ovat avainasemassa tehtävää hoidettaessa.

Eduksesi hakuprosessissa luetaan, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä.

Kommunikointitaitojen lisäksi työssä menestyminen edellyttää tietotekniikan käyttötaitoa sekä järjestelmällistä työotetta.

Jos olet etsimämme vastuuta kantava ja itsenäiseenkin työhön kykenevä tekijä ja olet valmis kehittämään työtäsi ja itseäsi, niin jätä hakemus mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Päivi Rantsi, 044 412 4487 tai paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.