(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Viinikkalaan
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa logistiikka-alalta? Onko sinulla kertynyt jo varastokokemusta tai oletko kiinnostunut vaihtamaan alaa? Meillä on tarjota sinulle sopiva työpaikka ja mukava työympäristö!

Etsimme asiakkaamme varastolle Vantaan Viinikkalaan reipasta varastotyöntekijää äänikeräilytehtäviin. Pääsääntöisenä tehtävänä on erilaisten tuotteiden, kuten elintarvikkeiden, pesuaineiden ja muiden päivittäistavaroiden äänikeräily keräilykonetta käyttäen. Lisäksi töitä on kukka- sekä marjakeräilyssä tarpeen mukaan. Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Perehdytämme uuden työntekijän hyvin, joten riittää, että sinulla on asenne ja motivaatio kohdillaan!

Töitä tehdään arkisin klo 6-22 välillä ja joskus on myös viikonloppuvuoroja lauantaisin klo 13-21 ja sunnuntaisin klo 10-18, joten hakijoilta toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Tarjoamme 3-5 työvuoroa viikossa tilanteen mukaan. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan 11,58-13,26€/h logistiikka-alan työkokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen.

Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mahtavassa porukassa! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.