(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä viileä- ja pakkasvarastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Hei sinä pakkasenkestävä kaveri!

Mikäli kaipaat kesän helteiden vastapainoksi vähän talvifiilistä, tässä juuri sinulle sopiva työpaikka.

Etsimme varastotyöntekijää asiakkaamme elintarvikevarastoon Vantaan Viinikkalaan. Pääsääntöisesti töitä tehdään viileässä, noin +2C -asteisessa varastossa, mutta osa työstä tapahtuu pakkasessa (noin -25C). Työnkuva on erilaisten tuotteiden ja pakkausten tarroittamista sekä tavaroiden siirtelyä lavalta toiselle. Toivomme kuitenkin sinun olevan valmis tekemään myös muita työtehtäviä kuten äänikeräilyä tarpeen mukaan.

Töitä tehdään arkipäivisin klo 8-16 ja työvuoroja on tarjolla 0-5 kertaa viikossa asiakkaan tarpeen ja valitun henkilön oman halukkuuden mukaan. Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme sinun voivan sitoutua tehtäviin vähintään vuoden loppuun saakka.

Emme vaadi aikaisempaa varastokokemusta, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Tässä työssä asenne siis ratkaisee! Hakijoilta odotamme kuitenkin tarkkaa, ripeää sekä oma-aloitteista työotetta. Hyvä fyysinen kunto on myös oleellista, sillä nosteltavat laatikot saattavat ajoittain olla painavia. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen 11,81-13,52€/h. Peruspalkan päälle maksamme vielä viileälisän 7% tai pakkaslisän 20%.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mukavasta porukasta ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi, joten jos olet kiinnostunut tästä tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.