(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Veikkolaan
Nikkarien Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Nikkarien Oy
Vuonna 1984 perustettu perheyritys Nikkarien Oy on yksi suurimmista saunatarvikkeiden tavarantoimittaja Suomessa. Laajasta valikoimasta löytyy saunatuotteita useista eri puumateriaaleista, kuparista, ruostumattomasta teräksestä sekä pellavasta. Saunatuotteiden lisäksi valikoimiin kuuluvat puiset pienkalusteet sekä takorautaiset takkatuotteet.
www.nikkarien.fi
Toimenkuva
Etsimme Nikkarien Oy:n Veikkolan varastolle työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävät sisältävät pakkaamista, lähettämötehtäviä, tavaran vastaanottoa ja tuotteiden kunnostusta. Työaika on 8:00-16:00 ja työsopimus tehdään huhtikuun loppuun. Tähän saattaa tulla jatkoa.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta mielellään aiempaa kokemusta varastotyöskentelystä ja ehdoton etu on, mikäli olet käyttänyt henkilönostinta tai trukkia. Luonnollisesti olet myös luotettava ja tarkka työntekijä.
Muut tiedot
Työ alkaa helmikuun alusta. Täytä hakuprofiilisi mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme käsittelemään sen sujuvasti. Lisätietoja saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.01.2019 mennessä.