(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä vastaanottoon ja keräilyyn
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme reipasta varastotyöntekijää asiakkaallemme Tuusulaan!

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä monipuolisesti vastaanoton ja keräilyn parissa. Kokemus puhekeräilystä katsotaan eduksesi, samoin käyttökokemus työntömastotrukista ja matalakeruuvaunusta. Tärkein ominaisuutesi on silti erinomainen asenne työtä kohtaan.

Työpisteesi sijaitsee Tuusulan Jusslan alueella jonne pääset näppärästi sekä omalla autolla että julkisilla. Toivomme palkatulta henkilöltä valmiutta työskennellä myös asiakkaamme muissa yksiköissä Voutilassa ja Hyrylässä. Työvuorosi sijoittuvat arkipäiville klo 6 ja 22 välille, ja töitä on alustavasti tarjolla kokopäiväisesti. Tämä tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta varastotyöskentelystä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä erityisesti koneosaamisestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy sunnuntaina 18.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Juha Honkavirta
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi