(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä varaosavarastolle Lahteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Etsimme asiakkaallemme KL-Parts Oy:lle Lahteen reipasta ja oma-aloitteista henkilöä autovaraosavarastolle kokoaikaiseen työsuhteeseen kahdeksi kuukaudeksi marras-joulukuun ajalle. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa varaosien vastaanotto, varaosien kirjaaminen ja hyllyttäminen, sekä varaosien jakelu pakettiautolla (b-kortti) Lahden alueella. Jatkossa voi olla mahdollista päästä kouluttatumaan myös varaosamyyjän muihiin tehtäviin.

Toivomme että sinulla on kokemusta auto-alasta tai alaan sopivaa koulutusta, sekä tulet toimeen atk-laitteiden kanssa. Autofutur-järjestelmän ja Lahden alueen tuntemus on plussaa, mutta niitä ei edellytetä hakijalta. Tärkeintä on että hakemallamme henkilöllä on reipas asenne ja halu oppia uutta, sillä tehtäviin tullaan koulutettamaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.10.2020. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi