(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Vantaan Hakkilaan!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Vantaan Hakkilaan. Työ sijaitsee 80% Hakkilassa, mutta loput 20% työajasta vietetään työmailla sijaitsevilla käsivarastoilla. Päivittäinen työaika on lähtökohtaisesti 8-16, mutta työn syklisyyden vuoksi paikkaan valitulta henkilöltä odotetaan joustoa molempiin suuntiin.
Odotamme sinulta
Työ sijaitsee osittain rakennustyömailla, minkä takia toivoisimme, että sinulta löytyy jo valmis työturvakortti. Tarvittaessa voimme kuitenkin kouluttaa sen sinulle. Olethan myös käsitellyt aikaisemmin trukkeja. Työntömastotrukin ajotaito katsotaan eduksi. Työhön sisältyy myös tavaroiden viemistä työmaalle, minkä takia sinulla pitäisi olla voimassa oleva ajokortti.
Koulutus ja työkokemus
Katsomme eduksi aikaisemman varastoalan kokemuksen tai työtä vastaavan koulutuksen (esimerkiksi logistiikka-ala). Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus rakennustyömailta.
Muut tiedot
Tässä olisi tarjolla työpaikka, jossa pääset tekemään työtä monipuolisissa ympäristöissä. Jos kiinnostuit paikasta, käy jättämässä hakemus osoitteessa vmp.fi ja lisää siihen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston HR-koordinaattorit Helsinki@vmp.fi.
Kesto
Vuoden loppuun
Lisätietoja
Hanna Rättö, hanna.ratto@vmp.fi, 0403075110
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.08.2019 mennessä.