Varastotyöntekijä Vantaalle!
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2021
MITÄ? MISSÄ? MILLOIN?

Haemme kansainväliselle sähkö- ja polttomoottorityökalujen sekä niiden lisätarvikkeiden toimitukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme vakituista varastotyöntekijää lentokentän läheisyyteen Vantaalle. Asiakkaamme tarjoaa myös kattavaa palvelua ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen ja kuluttajasektorille. Yritys on vakiintunut markkinajohtaja siellä missä toiminta tapahtuu ja tuotteet on suunniteltu ylittämään asiakkaiden odotukset.

Kokoaikaisena (37,5h/vko) työntekijänä työpäiväsi koostuu pääasiassa listakeräilystä, mutta varaston muut työt kuten pakkaaminen ja tavaran purku ovat osa toimenkuvaa. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 tai 8-16.

KUKA?

Erityisesti odotamme sinulta jo aiempaa keräilykokemusta ja tottahan toki muu varastokokemus on aina eduksi! Käytössäsi on sekä keräily- että vastapainotrukki, joten toivottavasti olet päässyt harjoittamaan taitojasi kyseisten ajoneuvojen kanssa.

Tarkkuus, oma-aloitteisuus ja joustavuus ovat etsimämme varastotyöntekijän kohdalla avainsanoja etkä hätkähdä fyysistä ja nopeatempoistakaan työtä. Työssä menestymistäsi sujuvoittaa hyvien IT-taitojen omaaminen sekä aito kiinnostus ja motivaatio varastotyötä kohtaan.


MUUTA:

Aloitus työssä on sopimukseen mukaan alkuvuonna 2022. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työsuhteessa noudatetaan Kaupan varaston työehtosopimusta. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen TEMP-TEAMin kautta.

Mikäli vastasimme kysymyksiisi ja kiinnostuksesi on vielä tallessa, käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Varastotyöntekijä Vantaalle! Vastaanotamme kaikki hakemukset järjestelmän kautta.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-Coordinator Sofie Stolpeen sähköpostitse sofie.stolpe@temp-team.fi tai puhelimitse 040 4552130.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542991
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sofie Stolpe (sofie.stolpe (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358404552130
  • Sijainti: Vantaa